Over Ons

Wie we zijn

de 'You Be You'-ervaring.

Een proces waarin alle lagen van uw organisatie worden opgenomen. De kern van onze filosofie is om een meerwaarde te creëren met de arbeidskrachten en de middelen die er al zijn. Dat betekent dat we uw bedrijf als een geheel bekijken, en een gedetailleerde analyse maken om te ontdekken welke talenten tot nu toe onder de radar bleven.

You Be You staat voor Human Value Management: wij geloven dat een bedrijf het meeste winst maakt als alle werknemers hun talenten maximaal kunnen ontplooien. De ‘You Be You’ -experience is geen eenmalige seminar, geen one-size-fits-all oplossing, en geen halve maatregel.

Dit proces heeft als doel duurzame verandering te bekomen voor uw bedrijf. Zowel het management als uw werknemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan uw groei. Nieuwe strategieën zijn dus maatwerk, aangepast aan uw vakmanschap. We weten dat geen enkele verandering effectief kan zijn zonder draagvlak. We zorgen er dus voor dat steun en enthousiasme ingebouwd zitten in nieuwe strategieën. Dit zorgt er voor dat nieuwe workflows snel aangenomen worden, en lange tijd blijven renderen.

Over Luck

Luck Kabambi (°1972, Kolwezi) zet zijn ervaring aan het werk om bij u nieuwe waarde te creëren. Met een no-nonsense aanpak, kennis van zaken en van mensen ontwikkelt hij strategieën waardoor uw werknemers het onderste uit de kan halen, elke dag opnieuw.

Onze projecten

Wilt u ons graag contacteren?